Categorie archief: Producten

Monsterbouwplaten gratis te downloaden

De twee monster bouwplaten

De twee monster bouwplaten

Vanaf vandaag kun je zelf de monsterbouwplaten die horen bij ‘Lila en de bedmonsters’ gratis downloaden van deze website. Je vindt de link in de kolom hiernaast en op de productpagina van het kinderboek!

Monsterlijk veel plezier! – Sarah

PS. Stuur een foto van jezelf met jouw gemaakte monster naar mail@braveys.nl, en kom net zoals Lennox en Nova met jouw monster op de website te staan!

‘Lila en de bedmonsters’ is te bestellen!

Het boek is af!‘Lila en de bedmonsters’ is een voorlees kinderboek met een tweetal bouwplaten van monsters, bedacht voor kinderen vanaf 4 jaar. Het boek is vanaf nu te bestellen!

Het kinderboek is ontstaan, omdat ik iets wilde maken voor kinderen met een angst voor monsters bij het slapen gaan. Het oorspronkelijke doel is dat het kind zijn/haar angst kan overwinnen, op een ontspannen en leuke manier! De principes in het boek zijn uiteraard ook goed voor kinderen die niet bang zijn (geloof in eigen kunnen, etc.).


De basisgedachte van ‘Lila en de bedmonsters’ is: Wat nu als je het monster onder je bed zou kennen?

Het kinderboek kan ‘los’ (met gratis digitale bouwplaten via de e-mail) of als ‘set’ (met fysieke bouwplaten) besteld worden.

Als je de bouwplaten liever fysiek ontvangt (scheelt aanzienlijk in tijd om te printen en te knippen), krijg je er ook gluedots bij, waarmee jij en je kind samen heel makkelijk de bouwplaten in elkaar kunnen plakken. De fysieke bouwplaten zijn beperkt beschikbaar…

Voor meer informatie over ‘Lila en de bedmonsters’, en bestelinformatie, zie de productpagina.

Veel lees-, speel- en slaapplezier!

De ‘Super sidekick t-shirts’ zijn te bestellen!

Braveys heeft een serie bijzondere t-shirts ontworpen voor jongens van 9 t/m 14 jaar. De tekening op de voorzijde is gemaakt door Jefta Bade. De tekening toont een jongen met zijn ‘Super sidekick’. De t-shirts hebben een doel: Sterker in je sneakers staan!

Het idee in het kort: Bij het geven van een kado heb je altijd even de kans om er een verhaal bij te vertellen. Bij het geven van dit t-shirt (aan je zoon, broer, neef, vriend) vertel je hoe belangrijk de ontvanger voor jou is en dat je altijd achter hem zult staan! Hiervoor kan je ook het kaartje gebruiken dat aan het t-shirt hangt. Jouw boodschap kan zijn: “Je bent niet alleen, ik hou van je en ik sta altijd achter je! Ik geloof in je. Je hebt een sidekick, waar je altijd van op aan kan.” Op deze manier geeft het t-shirt kracht en moed aan de jonge eigenaar!

De oplage is beperkt: Maat 9-11Y (134-146cm) en maat 12-14Y (152-164cm), in de kleuren lichtblauw, lichtgroen en donkerblauw. Er komt een kaartje bij voor jouw boodschap! De t-shirts zijn op verantwoordelijke en duurzame wijze gemaakt en bedrukt. De prijs van een Super sidekick t-shirt is €24,95 incl. btw, de prijs met verzending binnen Nederland is €27,35.

Lees hier meer over het idee voor deze t-shirts en mogelijkheden om ze te bestellen.

Peptalk Stickers nu te bestellen!

Peptalk Stickers CloseUpIs het niet heerlijk om dagelijks een peptalk te krijgen?! Vanaf vandaag zijn de Peptalk Stickers van Braveys te bestellen. Het zijn statische stickers. Plak ze op je spiegel, laptop of telefoon. Zo zie je de peptalk iedere dag!

Een setje bestaat uit zes stickers en kost €4,84 inclusief 21% btw en verzendkosten binnen Nederland. Bestel je stickers hier… zolang de voorraad strekt…

PS. Laat me zien waar jij de stickers plakt! Mail een foto naar mail@braveys.nl