Super sidekick t-shirt

Braveys heeft een serie bijzondere t-shirts ontworpen voor jongens van 9 t/m 14 jaar. De tekening op de voorzijde is gemaakt door Jefta Bade. De tekening toont een jongen met zijn ‘Super sidekick’. De t-shirts hebben een doel: Sterker in je sneakers staan!

Jongens van deze leeftijd hebben met veel veranderingen te maken en kunnen soms wel wat steun gebruiken. Ze willen misschien niet altijd overal over praten, want het zijn immers stoere jongens. Toch is het fijn om zo af en toe te laten weten aan je zoon, broer, neef of vriend dat hij erg belangrijk voor je is, en dat hij zich nooit alleen of onzeker hoeft te voelen. Jij bent er immers altijd voor hem om op te bouwen! Jouw boodschap hoort bij het t-shirt. Doordat het een t-shirt is wat hij vele malen zal dragen, blijft hij jouw steun voelen.

Hoe werkt het?

Aan het shirt wordt een associatie gehangen doordat je het kado geeft. Bij het geven van een kado heb je altijd even de kans om er iets bij te vertellen aan degene aan wie je het geeft. Bij het geven van dit t-shirt vertel je hoe belangrijk de ontvanger voor jou is en dat je altijd achter hem zult staan! Hiervoor kan je ook het kaartje gebruiken dat aan het t-shirt hangt. Soms is schrijven prettiger dan spreken. Ook is het kaartje handig als je wilt dat jouw boodschap bewaard kan worden en vaker kan worden nagelezen!

De associatie die je aan het t-shirt kan koppelen: “Je bent niet alleen, ik hou van je en ik sta altijd achter je! Ik geloof in je. Je hebt een sidekick, waar je altijd van op aan kan.” Op deze manier geeft het t-shirt kracht en moed aan de jonge eigenaar!

Braveys komt in eerste instantie met een beperkte oplage: Maat 9-11Y (134-146cm) en maat 12-14Y (152-164cm), in de kleuren lichtblauw, lichtgroen en donkerblauw. Er komt een kaartje bij voor jouw boodschap!

De t-shirts zijn op verantwoordelijke en duurzame wijze gemaakt en bedrukt. Het materiaal is 100% biologisch katoen. De t-shirts zijn afkomstig van Stanley&Stella, aangesloten bij de Fairwear Foundation. De afbeelding wordt gezeefdrukt op de t-shirts, met ecologische inkt op waterbasis (pvc vrij). Wasvoorschrift: met gelijke kleuren op 30 graden.

Bestellen

Je kunt het t-shirt van jouw keuze bestellen in de shop. Geef duidelijk de maat en de kleur op. Weet je de maat niet zeker, kun je een t-shirt opmeten van de jongen aan wie je het kado wilt doen (zie de plaatjes voor de maatvoering).

Wil je het t-shirt via de post ontvangen, geef dan ook jouw naam en adres op. Het t-shirt wordt in een dikke envelop verstuurd met de reguliere post en past door de brievenbus. Je kunt het t-shirt ook gelijk naar degene sturen aan wie je het kado wilt doen. Geef dan ook dit adres op, en daarbij kun je tijdens de bestelling een opmerking plaatsen die ik voor je op het kaartje kan schrijven (alleen als je dit wilt).

De prijs van een Super sidekick t-shirt is €24,95 incl. btw. Daar komen nog de verzendkosten voor reguliere post binnen Nederland bij. De betaling gaat via bankoverschrijving. Zodra het bedrag is ontvangen gaat je bestelling op de post.

Veel plezier met het geven van dit bijzondere t-shirt!