Auteursarchief: Sarah

Over Sarah

In 2001 ben ik begonnen met de bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen aan de TUDelft. Tijdens deze jaren heb ik gewerkt op huiswerkinstituut Voltaire, waarbij ik jongeren met veel plezier hielp met hun huiswerk, het voorbereiden van hun schoolonderzoeken en eindexamen. Na de bachelor heb ik gekozen voor de master Integrated Product Design. Binnen deze vrij technische master heb ik keuzevakken gevolgd in de richting van de master Design for Interaction (product-mens interactie), zoals Multisensory Design, Zen Design en Design for Childrens' Play and Learning. Ontwerpen met als doel een positieve verandering in houding en gedrag van mensen heeft me altijd geïnteresseerd. Ik geloof in een continu veranderende omgeving, waarin verandering in mensen eerder onvermijdelijk dan onmogelijk is. In 2008 ben ik afgestudeerd op een digitaal en interactief lesprogramma over bewust consumeren voor kinderen in groep 8 van de basisschool. Werken met kinderen en jongeren vind ik leuk en het inspireert me. Ze hebben een pure beschouwing van de dingen. Maar er komt steeds meer op jonge mensen af (door de consumptiemaatschappij en de media), waardoor ik denk dat ze wel wat support kunnen gebruiken om stevig in hun sneakers te kunnen staan. Daarom ben ik gestart met Braveys. Sinds het opstarten van Braveys geef ik workshops, maak ik grafisch werk en doe ik zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek voornamelijk bij TNO Kwaliteit van Leven in Leiden (nu Expertisecentrum Lifestyle) en de Gemeente Delft. Ik ben een theoretisch kader voor 'de held' aan het creëren waarop ik projecten neerzet (zie elders op deze website) en ben beginnen aan mijn NLP Master-practitioner opleiding, om meer te leren over methoden voor gedragsverandering en effectieve communicatie.

Lila en de bedmonsters

Het kinderboek “Lila en de bedmonsters” is via deze website verkrijgbaar.

Het boek is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar met het doel om kinderen met angst voor monsters te helpen bij het slapen gaan.

Daarnaast is het ook een vermakelijk leesboek met bijbehorende (gratis) digitale bouwplaten van de vriendelijke monstertjes uit het boek.

Voor meer informatie, over het downloaden van de bouwplaten, het kinderboek (en/of de fysieke bouwplaten) en het bestelproces, kijk op de pagina over Lila en de bedmonsters of stuur me een mailtje.

Sarah