Lila en de bedmonsters

Kinderboek met bouwplaten

Braveys heeft een voorlees kinderboek gemaakt, met een tweetal bouwplaten van monsters. Het is ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Het kinderboek is ontstaan, omdat ik iets wilde maken voor kinderen met een angst voor monsters bij het slapen gaan. Het oorspronkelijke doel is dat het kind zijn/haar angst kan overwinnen, op een ontspannen en leuke manier! De principes in het boek zijn uiteraard ook goed voor kinderen die niet bang zijn (geloof in eigen kunnen, etc.).

De basisgedachte van ‘Lila en de bedmonsters’ is: Wat nu als je het monster onder je bed zou kennen?

Bestellen

Het kinderboek kan los (met digitale bouwplaten) of als set (met fysieke bouwplaten) besteld worden.

Het is mogelijk om de bouwplaten fysiek te bestellen, maar deze kun je ook gratis downloaden via de link onderaan deze pagina. Als je ze liever kant en klaar ontvangt (scheelt aanzienlijk in tijd om te printen en te knippen), krijg je er ook gluedots bij, waarmee jij en je kind samen heel makkelijk de bouwplaten in elkaar kunnen plakken. De fysieke bouwplaten zijn beperkt beschikbaar en er zitten wel extra kosten aan verbonden.

De prijs excl. verzendkosten:

  • Het kinderboek ‘Lila en de bedmonsters’ met digitale bouwplaten: €14,95 (incl. btw). – momenteel uitverkocht
  • ‘Lila en de bedmonsters’ compleet met twee fysieke bouwplaten met ‘extra stukjes’ en gluedots: €19,95 (incl. btw). – tevens uitverkocht

Je kunt je bestelling plaatsen door een mail te sturen. Als je het boek kado wilt doen, geef dan ook het verzendadres op bij je bestelling. Je kunt tijdens het bestellen ook een opmerking plaatsen, bijvoorbeeld een berichtje aan de ontvanger. Betalen gaat via bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling, wordt je bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd via reguliere brievenbus-post.

Informatie voor ouders

Via deze link is er meer informatie te vinden voor ouders (pdf): Toelichting voor ouders

Download hier je digitale bouwplaten van de bedmonsters uit het boek!: Monsterbouwplaat